+31(0) 6 28 67 92 83 info@carmotec.nl

Lakbescherming

Bij Carmotec bieden wij u de beste bescherming voor uw camper. Uw camper krijgt bij ons de ultieme aandacht om een zo een maximaal resultaat te behalen. Bekijk hier beneden de opties voor uw camper.

Carmotec Coatings

RAAMCOATING

Geeft maximale zichtbaarheid tijdens regenachtige of winterse omstandigheden. Bij een snelheid vanaf ongeveer 70km/h zal het water letterlijk van de ramen afparelen. Wij behandelen alle ramen van de cabine bij deze behandeling.

CAMPERCOATING

Zorgt voor een prachtig blijvende glansgraad op uw camperlak. Het onderhoud van uw camper of caravan zal drastisch worden versimpeld, denk hierbij aan zwarte strepen of insecten die binnen een handomdraai zijn verwijderd.

VELGENCOATING

Zorgt voor hydrofobe eigenschappen (water en vuil afstotend). Deze coating zorgt ervoor dat hardnekkige remstof zich niet vast zet op de velgen en dat ze gemakkelijk te reinigen zijn in combinatie met onze Carmotec velgenreiniger.

ONZE COATINGS

Het aanbrengen van een coating duurt bij ons gemiddeld 3-5 werkdagen. Wij doorlopen een uitgebreid stappenplan voordat wij de coating kunnen aanbrengen.

Waarom een coating?

Een coating zorgt voor optimale glans en maximaal behoudt van uw camper. Wij bieden diverse coatings aan voor zowel het exterieur als interieur van uw camper.

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw camper of caravan? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop en twijfel niet langer!

Gebruikte camper beschermen

Om uw gebruikte camper weer in nieuwstaat te krijgen bent u bij ons op het juiste adres. Wij zullen de camper volledig polijsten om de optimale glans te behalen en lakimperfecties te verwijderen. Daarna zullen we hem behandelen met onze campercoating. Afhankelijk van de staat en de grote van de camper neemt deze behandeling gemiddeld 4-5 dagen in beslag. Wij staan garant voor een sublieme afwerking en zullen u het nodige onderhoudsadvies geven om uw camper perfect te onderhouden.

Nieuwe camper beschermen

Heeft u een nieuwe camper gekocht? Bescherm uw investering vanaf de eerste dag. Wij verstaan onder een nieuwe camper maximaal 2 maanden oud of minder dan 2000 kilometer. De behandeling die nodig is voor een nieuwe camper zal 3-4 dagen in beslag nemen.  Wij hebben een exclusieve samenwerking met Vanomobil Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo. Hierdoor kan de wagen, voordat hij wordt afgeleverd, gecoat worden.

CamperCoating

De revolutie in de lakbescherming voor campers is aangebroken. De campercoating is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen hetgeen waar iedere camperaar te maken mee heeft, zwarte strepen, insecten, verkleuring, pekel en ga zo nog maar even door. Ook is deze coating ontworpen om direct de verbinding aan te gaan met gelcoat delen op de camper. Vaak slaan gelcoat delen na enkele jaren dof uit dit is einde verhaal met de campercoating. 

De campercoating is een keramische nano-coating of ook wel SiC genoemd. SiC of siliciumcarbide staat voor silicium en carbon. Dit is in tegenstelling van een glascoating een reactieve stof, welke ook nog stukken harder en dikker is (3 micron). Ook is de hechting van keramische coating beter dan een glascoating. 

Carmotec - grafiek

STEL JOUW VRAAG!

BENIEUWD OF WIJ JOU KUNNEN HELPEN?

8 + 10 =

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge (NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 6 628679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ