+31(0) 6 28 67 92 83 info@carmotec.nl

Personaliseren

Wees uniek

 

Om uw camper een unieke uitstraling te geven kunt u ervoor kiezen om een complete camper te personaliseren. Ook kunnen wij enkel uw striping naar eigen wens aanpassen of originele striping terug plaatsen. Uiteraard is aanpassing van het interieur ook mogelijk bij ons!
5943 mogelijkheden

CAMPERWRAP

Door uw camper volledig te voorzien van hoogwaardige wrapfolie, geven we uw camper een volledig nieuwe look met behoud van de oude. In tegenstelling tot spuitwerk, kan een wrap folie snel en gemakkelijk worden verwijderd, zodat u kunt terugkeren naar de originele lak. De hoogwaardige folies zorgen voor hetzelfde uiterlijk en dezelfde oppervlaktestructuur als een gewone camperlak en de folie zelf beschermt de lak van uw camper daadwerkelijk tegen steenslag en verkleuringen waardoor de waarde van uw camper behouden blijft.

3817 mogelijkheden

INTERIEUR

Heeft u een 2e hands camper gekocht en is de kleur van het interieur niet geheel naar wens? Of heeft u de camper al wat langer en bent u uitgekeken op uw huidige kleur  van het interieur? Ook hier bieden wij een oplossing voor. Wij kunnen uw interieur compleet voorzien van een nieuwe look. Alle zichtbare delen van het interieur worden beplakt met folie, waardoor de folierand niet zichtbaar is.

Interieur Interieur MO
5943 mogelijkheden

CAMPERSTRIPING

Soms is de standaard striping op uw camper gewoon niet helemaal naar wens, dat kan zijn vanwege persoonlijke smaak maar dat kan ook zijn omdat iedereen met de zelfde soort of kleur striping rondrijdt. Wij kunnen deze striping naar wens voor u aanpassen. Denk hierbij aan andere vormgeving of aan dezelfde vormgeving maar met andere kleurstellingen.

Het komt helaas voor dat oudere striping beschadigd of verkleurd is. Ook hier bieden wij de perfecte oplossing voor. Wij kunnen de originele striping met de juiste kleur en vormgeving op uw camper terug plaatsen.

ONZE PROJECTEN

Bekijk hier onze meest recente projecten.

STEL JOUW VRAAG!

BENIEUWD OF WIJ JOU KUNNEN HELPEN?

12 + 11 =

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge (NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 6 28679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ