+31(0) 6 28 67 92 83 info@carmotec.nl

Carmotec

Beschermt uw camper

ALGEMENE VOORWAARDEN 

www.carmotec.nl

info@carmotec.nl

  1. Definities

*Carmotec Detailing, gevestigd te Sepia 5, 4401 PN Yerseke, onder KvK 70376840

*Klant: Degene met wie Carmotec Detailing een overeenkomst is aangegaan

*Partijen: Carmotec Detailing en klant samen

*Consument: Een klant die tevens een individu is en als privé persoon handelt

  1. Toepasselijkheid en voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en facturen. Bij één van deze overeenkomsten aanvaardt de klant de algemene voorwaarden van Carmotec Detailing.

  1. Overeenkomst, voorschot en annulering

De overeenkomst van een dienst komt tot stand na bevestiging per mail, brief of telefonisch. Voor meerdaagse behandelingen of bij een langere wachttijd brengen wij een voorschot in rekening van minimaal 20% van het totaalbedrag. Voorschotten worden bij annulering niet terug betaald. Onze behandelingen nemen vaak meerdere dagen in beslag en op deze manier hebben wij zekerheid van onze planning. Het voorschot wordt in mindering gebracht bij de eindafrekening.

Bij annulering na bevestiging van de overeenkomst dient Carmotec Detaling als volgt vergoed te worden:

*annulering tot 24 uur voordien: minimum 75% van de afgesproken totaalprijs

*annulering tot 48 uur voordien: minimum 50% van de afgesproken totaalprijs

*annulering tot 72 uur voordien: minimum 25 % van de afgesproken totaalprijs

  1. Betalingen

*Particulieren: de betaling dient contant afgerekend te worden of per vooruitbetaling of per pin welke op onze vestiging aanwezig is.

*Zakelijk: De factuur is per overschrijving met betalingsplicht binnen de afgesproken betalingstermijn (14 dagen) te voldoen of contant.

  1. Klachten

Ben je niet tevreden met ons werk of denk je dat er een probleem is met de service die we geleverd hebben? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op zodat we snel kunnen handelen om het probleem op te lossen. Vanwege de manier waarop voertuigen worden gebruikt en blootgesteld aan mogelijke schade, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor defecten die na 48 uur worden ontdekt. Vanwege deze reden kunnen wij niet garanderen dat wij de oorzaak zijn.

  1. Garantie

Bij installatie van de Carmotec coating mag je uitgaan van een levensduur van ongeveer 5 jaar. De resultaten en verwachte levensduur zijn echter afhankelijk van de manier waarop en hoe vaak je het voertuig gebruikt, hoe goed het voertuig wordt onderhouden en soortgelijke factoren. Een goed onderhoud met onze aanbevolen producten loont en zorgt voor een langdurig resultaat. Een slecht onderhoud laat echter zijn sporen na. Onder ‘garantie’ dient verstaan te worden dat het resultaat van de behandeling min of meer in de buurt komt van de verwachte gemiddelde levensduur. Het verliezen van de hydrofobe eigenschappen valt niet onder de garantie, deze wordt beïnvloed door invloeden van buitenaf en kan hersteld worden door een behandeling bij Carmotec Detailing of door de klant zelf met gebruik van de juiste producten. Aansprakelijkheid is enkel van toepassing indien de volledige behandeling (inclusief vereist voorbereidingswerk) werd verricht door Carmotec Detailing.

Na installatie van de Carmotec coating dient de wagen minimaal 24 uur niet in contact te komen met elementen van buitenaf. Carmotec Detailing is op geen enkele manier verantwoordelijk voor nadelige resultaten wanneer deze rusttijd niet kan worden nageleefd. Gedurende de eerste 7 dagen na de installatie dien je zoveel mogelijk wrijving, watercontact en chemicaliën te voorkomen. Na deze periode van 7 dagen kan je de wagen zonder problemen de eerste wasbeurt geven.

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge (NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 6 28679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ