+31(0) 6 28 67 92 83 info@carmotec.nl

Over ons

Carmotec is 6 jaar geleden opgericht als een éénmanszaak door Jarno. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwassen familiebedrijf waarin de iedereen binnen onze familie een actieve rol heeft. Wij doen ondertussen al enkele jaren campers en caravans nadat wij eerst een boel ervaring hebben opgedaan in de luxe autobranche. Tegenwoordig ontzorgen wij de klant in het onderhoud van hun camper of caravan door optimale bescherming van onze Carmotec Campercoating. Ons bedrijf is nu dan ook echt gespecialiseerd in de bescherming van kampeer voertuigen.

Ook werken wij nauw samen met Vanomobil campers, een prachtig bedrijf waar kwaliteit en service net als bij ons bovenaan staat. Vanomobil heeft 3 vestigingen waar wij de lakbescherming behandelingen voor hen verzorgen.

Alle campers en caravans zijn bij ons welkom! Samen met u kijken we wat wij kunnen doen voor uw voertuig om een optimaal resultaat te bereiken.

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge(NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 6 28679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ