+31(0) 6 28 67 92 83 info@carmotec.nl

Over ons

Carmotec is 6 jaar geleden door Jarno Zuidweg opgericht als eenmanszaak. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwassen familiebedrijf. Iedereen binnen onze familie heeft een actieve rol. In de eerste jaren waren we actief in de luxe autobranche. De laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in campers en caravans. Onze Carmotec Campercoating zorgt voor optimale bescherming van uw camper of caravan.

We werken nauw samen met Vanomobil Campers. In de 3 vestigingen van Vanomobil verzorgen wij de lakbescherming. Bij dit prachtige bedrijf staat, net als bij ons, kwaliteit en service bovenaan. 

Alle campers en caravans zijn bij ons welkom! Samen met u kijken we wat we kunnen doen om voor uw voertuig het beste resultaat te bereiken.

Meet our TEAM!

Jarno

Marco

Marijn

Mariëlle

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge(NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 6 28679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ