+31(0) 6 22 67 19 17 info@carmotec.nl

De ultieme caravanbescherming

CARMOTEC Caravancoating

Een keramische caravancoating kunnen we aanbrengen op allerlei oppervlakken, zoals lakwerk, velgen, ramen, kunststof, leder en metalen. Deze laag biedt extra bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals zwarte strepen, insecten en verkleuring.

Omdat een keramische caravancoating vuil en water afstoot, is uw caravan zeer eenvoudig te onderhouden. Aangezien de vervuiling minder goed hecht aan het oppervlak zal de caravan minder snel vies worden en eenvoudiger te wassen zijn. Ook zorgt de coating voor het behoud van de glans. Een keramische campercoating heeft een standtijd tot wel 5 jaar!

✔ Insecten makkelijk te verwijderen

✔ Voorkomt verkleuring

✔ Zwarte strepen makkelijk te verwijderen

Behandelingen

In onderstaand overzicht vind je onze verschillende soorten behandelingen voor het lakwerk. Niet zeker welke je wilt kiezen? Whatsapp ons gerust met jouw wensen, wij geven je graag advies.

Meest gekozen!

2 componenten coating

• 5 jaar garantie

• Inclusief garantiecertificaat

• Meest exclusieve campercoating

 

P.O.A.

Enkel laags coating

• 10-12 maanden garantie

• Inclusief garantiecertificaat

• Verhoogde glansgraad

 

P.O.A.

De werking van een caravancoating

Wij zorgen voor een revolutie in de lakbescherming voor caravans. Onze coating is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen alles waar je als caravaneigenaar mee te maken krijgt. Zwarte strepen bijvoorbeeld, insecten die aan de caravan blijven plakken en verkleuring.

De coating is speciaal ontworpen om een verbinding aan te gaan met gelcoat-delen op de caravan. De gelcoat slaat vaak na enkele jaren dof uit, waardoor uw caravan minder mooi is. Dat gaat met onze coating niet meer gebeuren.

De caravancoating is een keramische nano-coating, of SiC. SiC staat voor siliciumcarbide, oftewel silicium en carbon. In tegenstelling tot een glascoating is dit een reactieve stof, die vele malen dikker en harder is. Ook is de hechting van keramische coating beter dan van glascoating.

Opties

In onderstaand overzicht vind je onze verschillende soorten opties die mogelijk zijn voor uw camper. Niet zeker welke je wilt kiezen? Whatsapp ons gerust met jouw wensen, wij geven je graag advies.

Coating velgen

✔ Voorkomt inbranden remstof
✔ Zelfreinigende werking
✔ Waterafstotend
✔ Geschikt voor alle type velgen

Coating ramen

✔ Extreem waterafstotend
✔ Ruitenwissers minder nodig
✔ Zelfreinigende werking
✔ Zeer duurzaam

Coating leder

✔ Stoot hardnekkig vuil af
✔ Voorkomt uitdroging
✔ Behoudt van “matte look”
✔ Houdt kleurverandering tegen

impregneren stof

✔ Stoot hardnekkig vuil af
✔ Voorkomt uitdroging
✔ Voorkomt vlekken
✔ Houdt kleurverandering tegen

STEL JOUW VRAAG!

BENIEUWD OF WIJ JOU KUNNEN HELPEN?

7 + 15 =

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge (NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 628679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ