+31(0) 6 22 67 19 17 info@carmotec.nl

De ultieme camperbescherming

CARMOTEC Campercoating

Een keramische campercoating kunnen we aanbrengen op lakwerk, velgen, ramen, kunststof, leder en metalen. Deze laag biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Dan kunt u denken aan zwarte strepen, insecten en verkleuring. Omdat een keramische campercoating vuil en water afstoot is uw camper makkelijk te onderhouden. Vervuiling hecht minder goed aan het oppervlak, daardoor zal de camper minder snel vies worden en eenvoudiger te wassen zijn. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat de glans behouden blijft. Een keramische campercoating gaat tot wel 5 jaar mee.

✔ Insecten makkelijk te verwijderen

✔ Voorkomt verkleuring

✔ Zwarte strepen makkelijk te verwijderen

Behandelingen

In onderstaand overzicht vind je onze verschillende soorten behandelingen voor het lakwerk. Niet zeker welke je wilt kiezen? Whatsapp ons gerust met jouw wensen, wij geven je graag advies.

Meest gekozen!

2 componenten coating

• 5 jaar garantie

• Inclusief garantiecertificaat

• Meest exclusieve campercoating

 

P.O.A.

Enkel laags coating

• 10-12 maanden garantie

• Inclusief garantiecertificaat

• Verhoogde glansgraad

 

P.O.A.

De werking van een campercoating

De revolutie in de lakbescherming voor campers is aangebroken. Onze campercoating is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen problemen waar iedere camperaar tegenaan loopt; zwarte strepen, insecten, verkleuring, pekel en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook is deze coating ontworpen om direct de verbinding aan te gaan met gelcoat-delen op de camper. Vaak slaan gelcoat-delen na enkele jaren dof uit. Dit is dankzij de campercoating verleden tijd.

De campercoating is een keramische nano-coating, ook wel SiC genoemd. SiC, of siliciumcarbide, staat voor silicium en carbon. Dit is in tegenstelling tot een glascoating een reactieve stof, die stukken harder en dikker is. Daarnaast is de hechting van een keramische coating beter dan van een glascoating.

Opties

In onderstaand overzicht vind je onze verschillende soorten opties die mogelijk zijn voor uw camper. Niet zeker welke je wilt kiezen? Whatsapp ons gerust met jouw wensen, wij geven je graag advies.

Coating velgen

✔ Voorkomt inbranden remstof
✔ Zelfreinigende werking
✔ Waterafstotend
✔ Geschikt voor alle type velgen

Coating ramen

✔ Extreem waterafstotend
✔ Ruitenwissers minder nodig
✔ Zelfreinigende werking
✔ Zeer duurzaam

Coating leder

✔ Stoot hardnekkig vuil af
✔ Voorkomt uitdroging
✔ Behoudt van “matte look”
✔ Houdt kleurverandering tegen

impregneren stof

✔ Stoot hardnekkig vuil af
✔ Voorkomt uitdroging
✔ Voorkomt vlekken
✔ Houdt kleurverandering tegen

STEL JOUW VRAAG!

BENIEUWD OF WIJ JOU KUNNEN HELPEN?

8 + 12 =

Over ons

Carmotec is een bedrijf wat gevestigd is in het Zeeuwse Wemeldinge (NL). Wij ontzorgen de mensen die in het bezit zijn van een camper of caravan. Deze mensen kunnen bij ons terecht voor exclusieve campercoatings, polijst-behandelingen en de verkoop van onderhoudsproducten voor een camper of caravan.

Adres & contact

Korte Eeweg 9B

4424NA, Wemeldinge

info@carmotec.nl

+31 628679283

Links

Over ons

Algemene voorwaarden

Contact

FAQ